online lezen  |  afmelden
Betonhuis
BetonCentraal
 Coronavirus

Coronavirus: het dossier op betonhuis.nl
Veel mensen in Nederland zullen worden besmet met het coronavirus (officieel COVID-19). Dat is ook nodig, om als samenleving 'groepsimmuniteit' op te bouwen. De strategie van het kabinet is er op gericht om de uitbraak zo veel als mogelijk te faseren. Dit helpt een piekbelasting in de gezondheidszorg voorkomen. We krijgen er dus allemaal mee te maken. Dit doet een groot beroep op het improvisatievermogen van de bedrijven in de betonindustrie. In deze nieuwsbrief schetsen wij enkele oplossingsrichtingen om het werk anders te organiseren. Ook staan wij stil bij de economische maatregelen die door de overheid zijn getroffen, om het bedrijfsleven tegemoet te komen. In de loop van deze week worden meer aanvullende maatregelen bekend gemaakt.
Lees meer
Coronacrisis: vragen en antwoorden
Betonhuis heeft een overzicht gemaakt van de veelgestelde vragen en antwoorden voor betonbedrijven over de coronacrisis. De ontwikkelingen rond de coronacrisis gaan snel, wij proberen dit overzicht overzicht iedere werkdag bij te werken.
Lees meer
White paper Arbo
Arbo, het kennisplatform voor Arboprofessionals heeft een whitepaper gepubliceerd. In deze whitepaper vindt u:
• De voornaamste arbeidsrechtelijke thema’s rond het coronavirus waar u als werkgever en arboprofessional mee te maken krijgt.
• De rol van de ondernemingsraad.
• Welke maatregelen zinvol zijn om verspreiding van het virus op de werkvloer te voorkomen.

In het dossier coronavirus onder documenten en downloads kunt u de whitepaper vinden. 
Lees meer
Dienstverlening en bereikbaarheid 
In het kader van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid draagt Betonhuis bij om verdere verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken. Tegelijkertijd voelen we als vereniging ook de verantwoordelijkheid om daar waar mogelijk bij te dragen aan de continuïteit van uw bedrijfsvoering. 

Betonhuis blijft open voor overleg, advies en ondersteuning, maar anders dan u van ons gewend bent. 
Lees meer
Coronavirus: belangrijke websites 
Betonhuis
Betonhuis
 
Volg ons voor het laatste nieuws:
Linkedin   Twitter